Follow us:

Over AMaNIA Mo

AMaNIA Mo is een totaalcollectie:
vrouwelijk, gesofisticeerd en stijlvol. Sterk in kleurthema’s en prints. De snit haalt het beste uit je figuur. Voor elke gelegenheid vind je de juiste outfit: zakelijk, casual of chic.

Het merk

Met AMaNIA Mo beogen we een ruim doelpubliek. De collectie richt zich op de vrouw die trots is op haar lichaam. Elegantie heeft immers met attitude en stijl te maken.
AMaNIA Mo blinkt uit door ieder seizoen prachtige prints en kleuren te brengen en de perfecte pasvorm flatteert het lichaam.


Het bedrijf

We zijn opgericht in 1965, daardoor hebben we meer dan 50 jaar ervaring in creatie, productie, marketing en distributie van damesmode.
We vertegenwoordigen een vaste waarde in het Belgische modewereld. U kunt op ons vakmanschap vertrouwen. We zijn een financieel stabiele partner.

Meer dan 75% van onze grondstoffen en kledij worden in Europa gefabriceerd. Door de strenge Europese normen werken we dus met hoogwaardige kwaliteiten en in een correct ethische omgeving. Net door deze geografisch gecentraliseerde productieplaatsen, kan u op een snelle levering rekenen. De resterende 25% worden wereldwijd geproduceerd met dezelfde Europese standaard qua kwaliteit en ethiek.


In cijfers

Amania Mo in cijfers. 

 

35

werknemers
2

collecties per jaar
98

tevreden B2B
klanten
15000

Meter stof per
collectie